Sift the flour. Grate Parmesan on a fine grater, mozzarella on a coarse grater. Cut the tomatoes into slices, ham into cubes, chop the capers. Preheat oven to 220°C.
Просейте муку. Пармезан натрите на мелкой терке, моцареллу — на крупной. Нарежьте помидоры кружочками, ветчину кубиками, измельчите каперсы. Разогрейте духовку до 220°C.
Prepare the dough: mix sour cream and soda in a deep bowl. Separately, beat the eggs with salt and butter, then combine the mixtures, add half the flour and mix well. Then add the remaining flour, knead the dough and place it in the refrigerator for 15 minutes.
Приготовьте тесто: в глубокой посуде смешайте сметану и соду. Отдельно взбейте яйца с солью и маслом, затем соедините смеси, добавьте половину муки и хорошенько перемешайте. Затем добавьте оставшуюся муку, вымешайте тесто и отправьте его в холодильник на 15 минут.
Prepare the filling: roll out the dough into a disk with a diameter of 25-30 cm, place on a baking sheet, brush with tomato sauce, lay out tomatoes, ham, capers, evenly and distribute the cheeses. Bake the pizza in the preheated oven for 15 minutes.
Приготовьте начинку: раскатайте тесто в диск диаметром 25-30 см, выложите на противень, смажьте томатным соусом, выложите помидоры, ветчину, каперсы, равномерно и распределите сыры. Выпекайте пиццу в разогретой духовке в течение 15 минут.
Cut the finished pizza into portions and serve.
Готовую пиццу нарежьте на порции и подавайте.