Wash the tomato and lime. Remove the crab sticks from the packaging and peel the shallots. Pour water into the pan for boiling noodles, add salt and put on fire. Boil water separately in a kettle, we will need it for blanching.
Помойте помидор и лайм. Крабовые палочки извлеките из упаковки, лук-шалот очистите от шелухи. Налейте воду в кастрюлю для варки лапши, посолите и поставьте на огонь. Вскипятите отдельно воду в чайнике, она нам понадобится для бланшировки.
When the water in the pan boils, add the udon. Cook noodles for about 3-5 minutes or according to package directions. Udon should not be too boiled, it should be elastic. Drain the noodles in a colander and rinse lightly with cold water to stop the cooking process. Place a colander with noodles over the pan to drain off excess water.
Когда вода в кастрюле закипит, отправьте в нее удон. Варите лапшу примерно 3-5 минут или в соответствии с указаниями на упаковке. Удон не должен быть слишком разваренным, он должен получиться упругим. Откиньте лапшу на дуршлаг и слегка ополосните холодной водой, чтобы остановить процесс приготовления. Поставьте дуршлаг с лапшой на кастрюлю, чтобы стекла лишняя вода.
Finely chop the shallots. Cut the crab sticks into small cubes.
Мелко нарежьте лук-шалот. Крабовые палочки нарежьте небольшими кубиками.
Now you need to remove the skin from the tomato. To do this, it needs to be blanched. Make longitudinal shallow cuts on the tomato in a crisscross pattern. Place the tomato in a bowl and pour boiling water over it. Keep it in boiling water for 1 minute and transfer it to a bowl of ice water. You will see how the skin itself begins to peel off from the vegetable. Peel the tomato and cut into small cubes.
Теперь необходимо снять кожицу с помидора. Для этого его нужно бланшировать. Сделайте продольные неглубокие надрезы на помидоре крест-накрест. Выложите помидор в миску и залейте кипятком. Подержите его в кипятке 1 минуту и переложите в миску с ледяной водой. Вы увидите, как кожица сама начнет слезать с овоща. Очистите помидор от кожицы и нарежьте небольшими кубиками.
Melt butter in a frying pan and add vegetable oil. Fry shallots in oil mixture over medium heat until golden brown.
Растопите сливочное масло в сковороде и добавьте растительное. Обжарьте лук-шалот на смеси масел на среднем огне до золотистого цвета.
Pour fish stock into the pan and add kimchi sauce. Mix everything and simmer for several minutes until the sauce has evaporated by 1/3.
Влейте в сковороду рыбный бульон и добавьте соус кимчи. Все перемешайте и тушите несколько минут до тех пор, пока соус не выпарится на 1/3.
Add boiled noodles, crab sticks and tomatoes to the pan.
Добавьте в сковороду отварную лапшу, крабовые палочки и помидоры.
Mix all ingredients and heat for 2-3 minutes. Season the dish with salt and pepper to taste, and then remove from heat. You can serve.
Перемешайте все ингредиенты и прогрейте 2-3 минуты. Посолите и поперчите блюдо по вкусу, а затем снимите с огня. Можно подавать.
Divide noodles among bowls and garnish with lime wedges. Bon appetit!
Разложите лапшу по тарелкам и украсьте дольками лайма. Приятного аппетита!
Garnish the noodles with sesame seeds and fresh cilantro.
Украсьте лапшу кунжутом и свежей кинзой.