Wash the eggplant. Peel the onions, garlic and ginger root. Rinse the green onions. Prepare the remaining ingredients.
Помойте баклажан. Репчатый лук, чеснок и корень имбиря очистите. Зеленый лук ополосните. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut off the stem of the eggplant, cut it into cubes 1 cm wide. Cut the onion into thin half rings.
Отрежьте плодоножку у баклажана, нарежьте его брусочками шириной 1 см. Репчатый лук нарежьте тонкими полукольцами.
Chop the garlic and ginger root. In a small bowl, combine water, starch, soy sauce, ginger, garlic, cane sugar, red pepper and sesame oil. Shake everything until smooth. The starch should completely dissolve and leave no lumps.
Измельчите чеснок и корень имбиря. В небольшой миске смешайте воду, крахмал, соевый соус, имбирь, чеснок, тростниковый сахар, красный перец и кунжутное масло. Взболтайте все до однородной консистенции. Крахмал должен полностью раствориться и не оставить комочков.
Heat sunflower oil in a frying pan. Fry the onions until golden and soft over medium heat for 5 minutes. Add eggplant to the pan. Fry it along with the onion for another 2-3 minutes.
Разогрейте подсолнечное масло в сковороде. Обжарьте репчатый лук до золотистого цвета и мягкости на среднем огне в течение 5 минут. Добавьте в сковороду баклажан. Обжарьте его вместе с луком еще 2-3 минуты.
Pour the sauce over the vegetables and stir. Simmer the eggplant covered over low heat for 10 minutes. The eggplant pieces should become soft and coated with a thick sauce. Stir the finished dish and remove from heat.
Полейте овощи соусом и перемешайте. Тушите баклажан под крышкой на небольшом огне 10 минут. Кусочки баклажана должны стать мягкими и покрыться густым соусом. Готовое блюдо перемешайте и снимите с огня.
Place the eggplant on a plate and sprinkle with finely chopped green onions and white sesame seeds. Ready. Bon appetit!
Выложите баклажан в тарелку, посыпьте мелко нашинкованным зеленым луком и белым кунжутом. Готово. Приятного аппетита!
Garnish with chilli rings and fresh cilantro.
Украсьте блюдо кольцами перца чили и свежей кинзой.