Thaw the puff pastry. Preheat the oven to 220 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Слоеное тесто разморозьте. Духовой шкаф разогрейте до 220 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Grate the cheese on a fine grater.
Натрите сыр на мелкой терке.
Roll out the puff pastry with a rolling pin until it is approximately double in size. Brush the dough with tomato paste. Place grated cheese on top.
Раскатайте слоеное тесто скалкой, увеличив его в размере примерно в два раза. Смажьте тесто томатной пастой. Сверху выложите тертый сыр.
Place bacon on cheese.
На сыр выложите бекон.
Roll the dough with bacon, cheese and tomato paste into a tight roll and cut it into equal parts.
Скатайте тесто с беконом, сыром и томатной пастой в плотный рулет и разрежьте его на равные части.
Place the preparations on a baking sheet, having previously covered it with baking paper. Beat a chicken egg and brush it over the snails.
Выложите заготовки на противень, предварительно застелив его бумагой для выпечки. Взбейте куриное яйцо и смажьте им улиток.
Bake the snails in an oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
Выпекайте улиток в разогретой до 220 градусов духовке в течение 15-20 минут.
Serve the finished baked goods to the table immediately.
Готовую выпечку сразу подавайте к столу.