Lay out all the ingredients for the filling. Thaw the finished puff pastry. Preheat the oven to 180 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Разморозьте готовое слоеное тесто. Заранее разогрейте духовку до 180 градусов.
Spread the jam evenly over half of the finished puff pastry, backing slightly from the edge.
На половину готового слоеного теста равномерно распределите повидло, немного отступая от края.
Carefully roll the dough into a roll and cut into 5 equal parts.
Тесто аккуратно скатайте в рулет и разрежьте на 5 равных частей.
Place the chopped snails on a baking sheet. Brush the top with egg yolk and sprinkle with sugar.
Выложите нарезанные улитки на противень. Сверху смажьте яичным желтком и посыпьте сахаром.
Bake the buns in an oven preheated to 180 degrees for 20-30 minutes. Place the finished snails on a suitable dish or board. Let them cool slightly.
Выпекайте булочки в предварительно разогретой до 180 градусов в духовке 20-30 минут. Готовые улитки выложите на подходящую посуду или доску. Дайте им немного остыть.
Dust the buns with powdered sugar and garnish with a peppermint leaf.
Посыпьте булочки сахарной пудрой и украсьте листочком перечной мяты.