Prepare all the ingredients and place them on the table. Leave the dough at room temperature for 30 minutes. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол. Оставьте тесто в комнатной температуре на 30 минут. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
On a clean, floured surface, roll out the puff pastry thinly. Then evenly coat the dough sheet with jam.
На чистой поверхности, посыпанной мукой, тонко раскатайте слоеное тесто. Затем равномерно смажьте пласт теста повидлом.
Roll the dough into a roll and cut it into several equal parts. Prepare a baking dish. Place the snail buns on the bottom of the mold with the side cut facing up. Leave space between the pieces because the buns will increase in size. Brush the buns with chicken yolk and place the pan in the oven.
Сверните пласт теста в рулет и нарежьте его на несколько равных частей. Подготовьте форму для запекания. Выложите на дно формы заготовки булочек-улиток боковым срезом вверх. Оставьте место между заготовками, потому что булочки увеличатся в размере. Смажьте заготовки булочек куриным желтком и поставьте форму в духовку.
Bake snail buns for 25 minutes in an oven preheated to 180 C. Once cooked, turn off the oven, carefully remove the pan and leave the buns to cool for 10 minutes.
Выпекайте булочки-улитки 25 минут в разогретой до 180 С духовке. После приготовления выключите духовку, аккуратно вытащите форму и оставьте булочки остывать 10 минут.
Carefully transfer the buns from the baking dish to a basket or deep plate. Serve to the table!
Аккуратно переложите булочки из формы для запекания в корзину или глубокую тарелку. Подавайте к столу!
Place the snail buns with jam in a deep bread basket or on a plate. Serve the buns with tea or milk. Bon appetit!
Выложите булочки-улитки с повидлом в глубокую корзину для хлеба или на тарелку. Подавайте булочки к чаю или с молоком. Приятного аппетита!