Lay out all the ingredients for the filling. Thaw the dough and raspberries. Preheat the oven to 200 degrees in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Разморозьте тесто и малину. Заранее разогрейте духовку до 200 градусов.
In a suitable sized container, mix thawed raspberries, cottage cheese and sugar.
В подходящей по размеру емкости смешайте размороженную малину, творог и сахар.
Divide the finished puff pastry into 3 strips and carefully lay out the finished filling, leaving free edges.
Разделите готовое слоеное тесто на 3 полоски и аккуратно выложите готовую начинку, оставив свободные края.
Bring the edges of the dough together, enclosing the filling inside.
Соедините края теста, закрыв начинку внутри.
Carefully wrap the tubes in a spiral into a “snail”. Place the products on a baking sheet or baking dish and brush with egg yolk.
Аккуратно заверните трубочки по спирали в «улитку». Выложите изделия на противень или в форму для выпечки и смажьте яичным желтком.
Bake for 20 minutes in an oven preheated to 200 degrees. Bon appetit.
Выпекайте 20 минут в предварительно разогретой до 200 градусов духовке. Приятного аппетита.
Sprinkle the snail with powdered sugar and garnish with raspberries.
Посыпьте улитку сахарной пудрой и украсьте ягодами малины.