Thaw the puff pastry and rinse the spinach under running water. Preheat the oven to 220 degrees. Place all ingredients on the table for easy preparation.
Слоеное тесто разморозьте, шпинат промойте под проточной водой. Духовой шкаф разогрейте до 220 градусов. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Finely chop the spinach and grate the cheese on a coarse grater. Mix them in a deep container, seasoning with dry garlic and salt to taste.
Мелко нарежьте шпинат, сыр натрите на крупной терке. Смешайте их в глубокой емкости, приправив сухим чесноком и солью по вкусу.
Roll out the puff pastry to double its size. Cut the dough into 8 pieces.
Раскатайте слоеное тесто, увеличив его в 2 раза в размере. Разрежьте тесто на 8 частей.
Spread the filling onto each piece of dough in an even layer.
Выложите на каждую часть теста начинку ровным слоем.
Form buns. To do this, roll the dough with the filling into a tight roll and roll it like a snail. Secure them with toothpicks.
Сформируйте булочки. Для этого скатайте тесто с начинкой в плотный рулет и сверните его улиткой. Зафиксируйте их зубочистками.
Place the snails on a baking sheet, having previously greased it with vegetable oil or covered it with baking paper. Beat the egg and brush the buns with it. Sprinkle sesame seeds on top.
Выложите улиток на противень, предварительно смазав его растительным маслом или застелив бумагой для выпечки. Взбейте яйцо и смажьте им булочки. Сверху посыпьте кунжутом.
Bake the snails in an oven preheated to 220 degrees for 15-20 minutes.
Выпекайте улиток в разогретой до 220 градусов духовке в течение 15-20 минут.
Serve the finished puff pastry snails with spinach to the table.
Готовых улиток из слоеного теста со шпинатом подавайте к столу.