Prepare all the necessary ingredients, turn on the oven to preheat to 180 degrees, prepare the work surface.
Подготовьте все необходимые ингредиенты, включите духовку разогреваться до 180 градусов, подготовьте рабочую поверхность.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте репчатый лук.
Mix onions and minced meat. Add ground black pepper and salt to taste.
Смешайте репчатый лук и фарш. Добавьте черный молотый перец и соль по вкусу.
Divide the dough into equal medium-sized pieces. Roll out the dough and place minced meat on one edge.
Разделите тесто на одинаковые кусочки среднего размера. Раскатайте тесто и выложите на один из краев фарш.
Form a snail by carefully tucking the edge of the dough.
Сформируйте улитку, аккуратно подвернув край теста.
Repeat steps with remaining ingredients. Place the snails with minced meat on a greased baking sheet. Brush each snail with egg yolk.
Повторите шаги с оставшимися продуктами. Выложите улитки с фаршем на противень, смазанный маслом. Смажьте каждую улитку яичным желтком.
Bake the snails with minced meat for 25-30 minutes in a preheated oven.
Запекайте улитки с фаршем в течение 25-30 минут в предварительно разогретой духовке.
Serve the yeast dough snails with minced meat on a bed of salad or microgreens. Bon appetit!
Подавайте улитки из дрожжевого теста с фаршем на подушке из салата или микрозелени. Приятного аппетита!