Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the rice and strawberries. Sort the berries. Cut the nori seaweed into strips. Peel the garlic cloves.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рис и клубнику. Переберите ягоду. Нарежьте водоросли нори полосками. Очистите зубчики чеснока от шелухи.
Mix salt, sugar and rice vinegar in a deep bowl. Take a saucepan and boil rice in it. To do this, place the washed rice on the bottom of the dish and fill it with water. Bring the water to a boil. Stirring the rice occasionally, cook it over low heat for 20 minutes until cooked. Leave the rice to soak in water and swell in the saucepan, covered, for another 20 minutes. Drain the remaining water through a colander and transfer the rice to a deep plate. Add a mixture of vinegar, sugar and salt to the rice. Mix well. Slice fresh strawberries and toss with sriracha sauce, ricotta cheese and powdered sugar. Once the rice has cooled, form it into balls and then shape them into flatbreads. Place the prepared mixture in the center. Form the rice cakes into balls. Secure the rice pieces with a strip of nori seaweed on one side.
Смешайте в глубокой миске соль, сахар и рисовый уксус. Возьмите кастрюлю, отварите в ней рис. Для этого выложите промытый рис на дно посуды и залейте водой. Доведите воду до кипения. Периодически помешивая рис, варите его на тихом огне 20 минут до готовности. Оставьте рис для пропитывания водой и набухания в кастрюле, накрытой крышкой, еще на 20 мин. Слейте остаток воды через дуршлаг и переложите рис в глубокую тарелку. Добавьте к рису смесь уксуса, сахара и соли. Хорошо перемешайте. Нарежьте свежую клубнику и смешайте с соусом шрирача, сыром рикотта и сахарной пудрой. После того, как рис остынет, сформируйте из него шарики, а затем придайте им форму лепешек. В центр выложите приготовленную смесь. Сформируйте из лепешек риса шарики. Скрепите рисовые заготовки полоской водорослей нори с одной стороны.
Place onigiri with cherry tomatoes and cream cheese on a wooden board to serve. Don't forget your chopsticks! Bon appetit!
Выложите онигири с помидорами черри и творожным сыром на деревянную доску для подачи. Не забудьте палочки для еды! Приятного аппетита!