Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Rinse the rice.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Промойте рис.
Mix salt, sugar and rice vinegar in a deep bowl. In another container, mix chicken eggs, mayonnaise and corn flour. Whisk the second mixture until smooth. Fry the omelette into thin pancakes in vegetable oil, and then cut them into strips.
Смешайте в глубокой миске соль, сахар и рисовый уксус. В другой емкости смешайте куриные яйца, майонез и кукурузную муку. Взбейте вторую смесь венчиком до однородной массы. Обжарьте омлет тонкими блинчиками на растительном масле, а затем нарежьте их полосками.
Take a saucepan and boil rice in it. To do this, place the washed rice on the bottom of the dish and fill it with water. Bring the water to a boil. Stirring the rice occasionally, cook it over low heat for 20 minutes until cooked. Leave the rice to soak in water and swell in the saucepan, covered, for another 20 minutes. Drain the remaining water through a colander and transfer the rice to a deep plate. Add a mixture of vinegar, sugar and salt to the rice. Mix well.
Возьмите кастрюлю, отварите в ней рис. Для этого выложите промытый рис на дно посуды и залейте водой. Доведите воду до кипения. Периодически помешивая рис, варите его на тихом огне 20 минут до готовности. Оставьте рис для пропитывания водой и набухания в кастрюле, накрытой крышкой, еще на 20 мин. Слейте остаток воды через дуршлаг и переложите рис в глубокую тарелку. Добавьте к рису смесь уксуса, сахара и соли. Хорошо перемешайте.
Once the rice has cooled, form it into balls and then shape them into flatbreads. Place cream cheese in the center. Form the rice cakes into triangles. Secure the rice pieces with a strip of omelette on one side.
После того, как рис остынет, сформируйте из него шарики, а затем придайте им форму лепешек. В центр выложите сливочный сыр. Сформируйте из лепешек риса треугольники. Скрепите рисовые заготовки полоской омлета с одной стороны.
Place the onigiri on a nice plate and sprinkle with a little sesame seeds. Serve to the table. Bon appetit!
Выложите онигири на красивую тарелку и посыпьте небольшим количеством кунжута. Подавайте к столу. Приятного аппетита!