Prepare the necessary ingredients. Wash and dry the tomatoes. Rinse the rice well. And leave in cold water for 15 minutes.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Помидоры помойте и обсушите. Рис хорошо промойте. И оставьте в холодной воде на 15 минут.
Pour 2 cups of water into the pan and add rice. Cook the rice until done. There is no need to salt the water, as unleavened rice is used for this dish.
Налейте в кастрюлю 2 стакана воды и положите рис. Варите рис до готовности. Воду солить не нужно, так для этого блюда используется пресный рис.
Mix vinegar, sugar and salt in a container. And add to the cooked rice, mix well.
Смешайте в емкости уксус, сахар и соль. И добавьте в готовый рис, хорошо перемешайте.
Finely chop the tomatoes. Take a small portion of rice and wrap chopped tomatoes in it. Form triangles from the resulting balls, giving the onigiri a traditional shape
Мелко порежьте помидоры. Возьмите небольшую порцию риса и заверните в него порезанные помидоры. Сформируйте из получившихся шариков треугольнички, придав онигири традиционную формую
Cut the nori into small strips. And attach to the triangles. Serve with sriracha sauce
Нори порежьте на небольшие полоски. И прикрепите к треугольничкам. Подавайте к столу с соусом шрирача