Preheat the oven to 180 degrees.
Разогрейте духовку до 180 градусов.
Sift 360 grams of flour. Melt 70 grams of butter. Mix sifted flour, yeast, milk, 70 grams of sugar, melted butter and egg in a deep bowl. Stir until smooth.
Просейте 360 грамм муки. Растопите 70 грамм сливочного масла. Смешайте просеянную муку, дрожжи, молоко, 70 грамм сахара, растопленное масло и яйцо в глубокой посуде. Перемешайте до однородности.
Gradually adding the remaining flour, knead the dough (it should not stick to your hands). Form the dough into a ball and place it in a deep bowl pre-greased with vegetable oil. Place in a warm place for 2 hours (the dough should increase 2-3 times).
Постепенно добавляя оставшуюся муку, замесите тесто (оно не должно липнуть к рукам). Сформируйте из теста шар, переложите его в предварительно смазанную растительным маслом глубокую миску. Уберите в теплое место на 2 часа (тесто должно увеличиться в 2-3 раза).
Melt the chocolate in the microwave or in a water bath. Mix the melted chocolate with the remaining butter. Drizzle the finished buns with the resulting glaze.
В микроволновке или на водяной бане растопите шоколад. Растопленный шоколад смешайте с оставшимся маслом. Полейте готовые булочки получившейся глазурью.
The dish is ready! Serve the buns hot so that the dough does not lose its fluffiness. Decorate the plate with fresh berries or nuts. You can also sprinkle the Cinnabons with powdered sugar. Bon appetit!
Блюдо готово! Подавайте булочки на стол горячими, чтобы тесто не утратило пышность. Украсьте тарелку свежими ягодами или орехами. Также вы можете посыпать синнабоны сахарной пудрой. Приятного аппетита!