Preheat the oven to 200 degrees.
Разогрейте духовку до 200 градусов.
Mix milk, flour, egg, 50 grams of sugar, yeast and 50 grams of butter in a bowl until smooth.
Смешайте в миске молоко, муку, яйцо, 50 грамм сахара, дрожжи и 50 грамм сливочного масла до однородности.
Form the dough into a ball. Place it in a deep bowl pre-greased with vegetable oil and place in a warm place for 2-3 hours. The dough should double in size.
Сформируйте из теста шар. Поместите его в предварительно смазанную растительным маслом глубокую миску и поставьте в теплое место на 2-3 часа. Тесто должно увеличиться вдвое.
Mix powdered sugar, cream cheese, and remaining butter in a tall bowl. Mix the ingredients and beat the resulting mixture with a mixer. Grease the buns with the resulting cream using a spoon or brush. Wait another 5-10 minutes for the cream to spread and be absorbed into the buns
Смешайте в высокой посуде сахарную пудру, сливочный сыр, оставшееся масло. Перемешайте ингредиенты и взбейте получившуюся смесь миксером. Смажьте получившимся кремом булочки с помощью ложки или кисточки. Подождите еще 5-10 минут, чтобы крем растекся и впитался в булочки
The dish is ready! Serve the buns hot so they don't lose their fluffiness. You can decorate the plate with fresh berries, such as cranberries, and sprinkle the buns with powdered sugar. Bon appetit!
Блюдо готово! Подавайте булочки к столу горячими, чтобы они не утратили свою пышность. Вы можете украсить тарелку свежими ягодами, например, клюквой, а также посыпать булочки сахарной пудрой. Приятного аппетита!