Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Leave the butter at room temperature for a while until it softens. Preheat the oven to 180 C. Remove the cherries from the freezer.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Оставьте сливочное масло в комнатной температуре на некоторое время, оно должно размягчиться. Поставьте духовку на разогрев до 180 С. Вытащите из морозилки вишню.
In a large, deep bowl, combine yeast and sugar. Then break the chicken eggs, separating the whites from the yolks, and add only the whites to the ingredients. Stir and beat the resulting mass until foamy. Then add the yolks and beat the mixture until foamy again. In another bowl, melt half the butter. Add the mixture of ingredients prepared earlier, then milk and beat until foam appears. Then add wheat flour and knead the dough.
В большой глубокой тарелке смешайте дрожжи и сахар. Затем разбейте куриные яйца, отделив белки от желтков, и добавьте к ингредиентам только белки. Перемешайте и взбейте полученную массу до пены. Затем добавьте желтки и взбейте массу до пены еще раз. В другой посуде растопите половину сливочного масла. Сюда же добавьте приготовленную ранее смесь ингредиентов, затем молоко и взбейте до появления пенки. После добавьте пшеничную муку и замесите тесто.
Cover the dough with cling film and leave it for an hour. During this time the dough should rise.
Накройте тесто пищевой пленкой и оставьте его на час. За это время тесто должно подняться.
In a deep bowl, combine melted butter and cream cheese. Add powdered sugar and beat everything with a blender.
В глубокой миске смешайте талое сливочное масло и сливочный сыр. Добавьте сахарную пудру и взбейте все с помощью блендера.
On a clean, floured surface, roll out the prepared yeast dough into a thin layer. Brush the dough with butter, sprinkle with cinnamon and place slightly thawed cherries on top. Roll the dough into a roll and cut it into pieces of the same size. Place parchment paper on a baking sheet. Place the pieces on top with the side cut facing up. Bake the cinnabons in an oven preheated to 180 C for 40 minutes. Remove the pan from the oven once the buns are ready and leave them to cool. Then top the Cinnabons with a cream based on butter, cream cheese and powdered sugar. Place the baked goods in portions on beautiful plates. Sprinkle the buns with ground cinnamon, garnish with cherries and serve. Bon appetit!
На чистой, посыпанной мукой, поверхности тонким слоем раскатайте готовое дрожжевое тесто. Смажьте тесто маслом, посыпьте корицей и выложите сверху слегка оттаявшую после заморозки вишню. Сверните пласт теста в рулет и нарежьте его на кусочки одинакового размера. На противень положите пергаментную бумагу. Сверху выложите заготовки боковым срезом вверх. Выпекайте синнабоны в разогретой до 180 С духовке в течение 40 минут. Вытащите противень из духовки после того, как булочки будут готовы, и оставьте их остывать. Затем полейте синнабоны кремом на основе сливочного масла, сливочного сыра и сахарной пудры. Положите выпечку порционно на красивые тарелки. Посыпьте булочки молотой корицей, украсьте вишней и подавайте к столу. Приятного аппетита!
Place the cinnabons in portions on beautiful plates. Dust the buns with powdered sugar and serve. Bon appetit!
Положите синнабоны порционно на красивые тарелки. Посыпьте булочки сахарной пудрой и подавайте к столу. Приятного аппетита!