Wash the vegetables. Rinse the pike perch fillet under running water and pat dry with a paper towel. Preheat the oven to 200 degrees and place all the ingredients on the table for easy cooking.
Помойте овощи. Филе судака промойте под проточной водой и промокните бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 градусов и выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Cut the eggplant and tomatoes into slices 0.5 cm thick.
Баклажан и помидоры нарежьте кружочками толщиной 0,5 см.
Marinate the pike perch fillet in vegetable oil with spices, salt, pepper and lime juice for 10-15 minutes.
Филе судака замаринуйте в растительном масле со специями, солью, перцем и соком лайма на 10-15 минут.
Place the eggplant slices in a baking dish, greased with vegetable oil, then the pike perch fillet.
Выложите в форму для запекания, смазанную растительным маслом, кружочки баклажана, затем филе судака.
Place tomatoes and grated cheese on top.
Сверху выложите помидоры и тертый сыр.
Bake pike perch fillet with vegetables in an oven preheated to 200 degrees for 40-45 minutes.
Запекайте филе судака с овощами в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40-45 минут.
Serve the finished pike perch fillet with eggplant and cheese in portioned plates, garnished with leek rings.
Подавайте готовое филе судака с баклажанами и сыром в порционных тарелках, украсив колечками лука-порея.