Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Разогрейте духовку до 200 градусов.
In a deep bowl, mix Dijon mustard, sugar, soy sauce, vegetable oil, salt, and ground black pepper.
В глубокой миске смешайте дижонскую горчицу, сахар, соевый соус, растительное масло, соль, черный молотый перец.
Marinate the pike perch fillet by leaving it in the marinade for 15 minutes.
Замаринуйте филе судака, оставив его в маринаде на 15 минут.
Marinate the pike perch fillet by leaving it in the marinade for 15 minutes.
Замаринуйте филе судака, оставив его в маринаде на 15 минут.
Bake pike perch fillet in an oven preheated to 200 degrees for 40-45 minutes. Serve the finished fish in portions with spinach and leeks.
Запекайте филе судака в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40-45 минут. Готовую рыбу подавайте порционно со шпинатом и луком-пореем.