Rinse the fish and remove any bones if possible. Remove the butter from the refrigerator in advance - it should be soft when cooking. Peel a few cloves of garlic.
Промойте рыбу и по возможности удалите кости. Заранее выньте из холодильника сливочное масло - при готовке оно должно быть мягким. Почистите несколько зубчиков чеснока.
Cut the garlic (3-4 cloves) into slices. Turn on the oven so that it has time to warm up to 180 degrees.
Чеснок (3-4 зубчика) порежьте ломтиками. Включите духовку, чтобы она успела прогреться до 180 градусов.
Salt the pike perch and coat well with butter. Place several slices of garlic on the bottom of the baking dish, and fish on them. Place garlic on top as well. Pour white wine over everything and bake for about 30 minutes.
Судака посолите и хорошо обмажьте сливочным маслом. На дно формы для запекания выложите несколько кружочков чеснока, а на них - рыбу. Сверху также выложите чеснок. Залейте все белым вином и запекайте около 30 минут.