Wash and prepare the fish, removing bones if necessary. Peel the garlic and cut the cloves into slices.
Промойте и подготовьте рыбу, при необходимости удалите кости. Очистите чеснок и нарежьте зубчики ломтиками.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place the fish and pour wine over it. Add garlic slices and fresh thyme.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите рыбу и залейте ее вином. Добавьте ломтики чеснока и свежий тимьян.
Bake the pike perch for 30 minutes at 180 degrees, the first 20 minutes can be covered with aluminum foil.
Запекайте судака в течение 30 минут при 180 градусах, первые 20 минут можно под крышкой из алюминиевой фольги.
Remove the fish from the oven to a plate, add spices and garnish with lemon slices and fresh herbs. Bon appetit!
Выньте рыбу из духовки на тарелку, добавьте специи и украсьте ломтиками лимона и свежей зеленью. Приятного аппетита!