Lay out all the ingredients for the filling. Wash the pears and peel the walnuts. Preheat the oven to 180C in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте груши, очистите грецкие орехи. Заранее разогрейте духовку до 180C.
Cut the pear into cubes.
Нарежьте грушу кубиками.
Spread soft butter onto the finished puff pastry. Sprinkle cinnamon and sugar on top and distribute the sliced pear evenly.
На готовое слоеное тесто намажьте мягкое сливочное масло. Сверху посыпьте корицей, сахаром и равномерно распределите нарезанную грушу.
Roll the dough into a roll and cut into 8 equal parts.
Тесто скатайте в рулет и нарежьте на 8 равных частей.
Carefully turn the buns over.
Аккуратно переверните булочки.
Bake the buns in an oven preheated to 220 C for 15 minutes.
Выпекайте булочки в предварительно разогретой до 220 С духовке 15 минут.
Dust the buns with powdered sugar.
Посыпьте булочки сахарной пудрой.