Lay out all the ingredients for the filling. Wash the pears and peel the walnuts. Preheat the oven to 180C in advance.
Выложите все ингредиенты для начинки. Промойте груши, очистите грецкие орехи. Заранее разогрейте духовку до 180C.
Cut the pear into cubes.
Нарежьте грушу кубиками.
Mix chopped pear, chopped walnuts, apricot jam and sugar.
Смешайте нарезанную грушу, измельченные грецкие орехи, абрикосовый джем и сахар.
Divide the finished dough into 4 strips and carefully lay out the finished filling.
Разделите готовое тесто на 4 полоски и аккуратно выложите готовую начинку.
Wrap the strips into tubes.
Заверните полоски в трубочки.
Take the parchment and wrap the resulting tubes like a snail in the direction from the center to the edges.
Возьмите пергамент и заверните полученные трубочки улиткой в направлении от центра к краям.
Bake for 40 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Выпекайте 40 минут в предварительно разогретой до 180 градусов духовке.
Pour glaze over the snail or sprinkle with powdered sugar.
Полейте улитку глазурью или посыпьте сахарной пудрой.