Grate the parmesan cheese on a fine grater and the mozzarella on a coarse grater. Cut the champignons and salami into slices. Warm up the water. Preheat oven to 220°C.
Сыр пармезан натрите на мелкой терке, а моцареллу — на крупной. Нарежьте шампиньоны и салями слайсами. Подогрейте воду. Разогрейте духовку до 220°C.
Prepare the dough: dilute the yeast in warm water (35-37°C) and leave it for 10 minutes. Add vegetable oil to the liquid.
Приготовьте тесто: в теплой воде (35-37°C) разведите дрожжи и оставьте их на 10 минут. Добавьте в жидкость растительное масло.
Pour the flour into the liquid, add a teaspoon of salt and sugar. Knead the dough and leave in a warm place for 20-30 minutes.
Засыпьте муку в жидкость, добавьте по чайной ложке соли и сахара. Замесите тесто и оставьте в теплом месте на 20-30 минут.
Make a thin disk of dough, rolling it out to a diameter of 25-30 cm. Grease the base with tomato paste and place on a baking sheet, arrange the mushrooms and salami. Sprinkle grated cheeses evenly on top and place in the oven for 15 minutes.
Сделайте из теста тонкий диск, раскатывая его до диаметра 25-30 см. Смажьте основу томатной пастой и выложите на противень, разложите шампиньоны и салями. Сверху равномерно посыпьте тертые сыры и отправьте в духовку на 15 минут.
When the dough is golden brown, remove the pizza and cut into slices.
Когда тесто подрумянится до золотой корочки, достаньте пиццу и нарежьте кусочками.