Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel. Place all ingredients on the table for easy preparation. Preheat the oven to 200 degrees.
Филе судака промойте под проточной водой и высушите бумажным полотенцем. Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut the pike perch fillet into small pieces.
Нарежьте филе судака небольшими кусочками.
Grate the cheese on a fine grater.
Сыр натрите на мелкой терке.
In a deep container, mix chicken eggs, sour cream, 150 gr. cheese, turmeric, flour and salt.
В глубокой емкости смешайте куриные яйца, сметану, 150 гр. сыра, куркуму, муку и соль.
Dip the pike perch fillet in the prepared mixture.
Обваляйте филе судака в приготовленной смеси.
Place pike perch fillets with egg and cheese mixture in baking pots. Sprinkle the remaining cheese on top.
Выложите филе судака со смесью из яиц и сыра в горшочки для запекания. Сверху посыпьте оставшимся сыром.
Bake pike perch with cheese in an oven preheated to 200 degrees for 40 minutes.
Запекайте судака с сыром в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40 минут.