Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel. Wash the tomatoes and herbs. Peel the red onion. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Помидоры и зелень помойте. Красный лук очистите. Разогрейте духовку до 200 градусов.
Cut onions and tomatoes into rings.
Лук и помидоры нарежьте кольцами.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Cut the pike perch fillet into medium pieces.
Филе судака нарежьте средними кусочками.
Finely chop the dill.
Мелко нарежьте укроп.
Mix sour cream, dill, Provençal herbs and salt.
Смешайте сметану, укроп, прованские травы и соль.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place onion rings on the bottom, then pieces of fish and tomatoes.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. На дно выложите кольца лука, затем – кусочки рыбы и помидоры.
Pour sour cream and herbs over everything.
Залейте все сметаной с зеленью.
Sprinkle the dish with cheese and bake in an oven preheated to 200 degrees for 40 minutes.
Посыпьте блюдо сыром и поставьте запекаться в разогретую до 200 градусов духовку на 40 минут.
Serve the finished pike perch fillet in portioned plates, garnished with fresh herbs.
Подавайте готовое филе судака в порционных тарелках, украсив свежей зеленью.