Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel. Peel the red onion and wash the lemon. Preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и просушите бумажным полотенцем. Красный лук очистите, лимон помойте. Разогрейте духовой шкаф до 200 градусов.
Cut the lemon into slices.
Лимон нарежьте кружочками.
Cut the red onion into cubes.
Красный лук нарежьте кубиком.
Marinate pike perch fillets in vegetable oil with red onion, lemon, salt, Dijon mustard and sumac.
Замаринуйте филе судака в растительном масле с красным луком, лимоном, солью, дижонской горчицей и сумахом.
Place the pike perch fillet with the marinade in a baking dish and cook in an oven preheated to 200 degrees for 40-45 minutes.
Выложите филе судака с маринадом в форму для запекания и готовьте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40-45 минут.
Serve the finished fish in portioned plates, garnished with lemon and balsamic vinegar.
Подавайте готовую рыбу в порционных тарелках, украсив лимоном и бальзамическим уксусом.