Place all ingredients on the table for easy preparation. Rinse the pike perch fillet under running water and dry with a paper towel. Wash the lemon and preheat the oven to 200 degrees.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Филе судака промойте под проточной водой и высушите бумажным полотенцем. Лимон помойте, духовой шкаф разогрейте до 200 градусов.
Finely chop the walnuts.
Мелко нарежьте грецкие орехи.
Cut the lemon into slices.
Лимон нарежьте кружочками.
Marinate the pike perch fillet in vegetable oil with spices, salt, lemon and walnuts.
Замаринуйте филе судака в растительном масле со специями, солью, лимоном и грецкими орехами.
Place the fish with the marinade in a baking dish and cook in an oven preheated to 200 degrees for 40-45 minutes.
Выложите рыбу с маринадом в форму для запекания и готовьте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40-45 минут.
Serve the finished pike perch fillet in portioned plates, garnishing the dish with fresh parsley and walnuts.
Готовое филе судака подавайте в порционных тарелках, украсив блюдо свежей петрушкой и грецкими орехами.