Preheat oven to 135 degrees.
Разогрейте духовку до 135 градусов.
Cut the tomatoes into cubes. Cut the onion into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the parsley. Chop the garlic.
Помидоры порежьте кубиками. Лук порежьте мелкими кубиками. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку мелко покрошите. Измельчите чеснок.
Fry the onion until golden. Add garlic and spices (paprika and oregano). Cook for another 1 minute. Add lentils and salt. Pour water so that it completely covers the lentils and simmer for 25-30 minutes (the lentils should become soft).
Обжарьте лук до золотистости. Добавьте чеснок и специи (паприку и орегано). Жарьте еще 1 минуту. Добавьте чечевицу и соль. Налейте воды так, что бы она полностью покрывала чечевицу и тушите 25-30 минут (чечевица должна стать мягкой).
Remove the lid and cook for another 5-10 minutes (the mixture should thicken). Mash the lentils.
Снимите крышку и готовьте еще 5-10 минут (смесь должна загустеть). Разомните чечевицу.
Divide the filling evenly between the tortillas. Add tomatoes, cheese and parsley. Fold the tortillas into an envelope.
Равномерно распределите начинку между лепешками. Добавьте помидоры, сыр и петрушку. Сложите лепешки конвертиком.
The dish is ready! Place tacos on a plate. Garnish the plate with cherry tomatoes. You can serve the tacos with sour cream. Bon appetit!
Блюдо готово! Выложите тако на тарелку. Украсьте тарелку помидорками черри. Подавать тако можно со сметаной. Приятного аппетита!