Defrost the minced meat, wash the vegetables, grate the cheese. Rinse the lentils.
Разморозьте фарш, помойте овощи, натрите сыр. Промойте чечевицу.
Boil the lentils. Cut the salad.
Отварите чечевицу. Нарежьте салат.
Cut the cherry tomatoes in half.
Разрежьте черри пополам.
Finely chop the onion. Pass the garlic through a press. Heat a frying pan with vegetable oil, fry the onions and garlic until golden brown, then add the minced meat and fry until tender. Salt and pepper to taste.
Мелко нарежьте лук. Пропустите чеснок через пресс. Разогрейте сковороду с растительным маслом, обжарьте луки чеснок до золотистого цвета, после добавьте фарш и жарьте до готовности. Посолите и поперчите по вкусу.
Add tomatoes, lentils, lettuce and cheese to the finished minced meat. Simmer together for 3-4 minutes.
К готовому фаршу добавьте помидоры, чечевицу, салат и сыр. Тушите вместе 3 -4 минуты.
Warm the tortillas in the oven. Place filling, sour cream and salad on one half. Cover with the other half. Serve warm. Bon appetit!
Разогрейте лепешки в духовке. На одну половину выложите начинку, сметану и салат. Накройте другой половиной. Подайте в теплом виде. Приятного аппетита!
Serve tacos with sauce.
Подайте тако с соусом.