Defrost the minced meat, wash the vegetables. Peel the onion.
Разморозьте фарш, помойте овощи. Очистите лук от шелухи.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the minced meat. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте фарш. Посолите и поперчите по вкусу.
Cut the onion into half rings and the tomatoes into slices.
Нарежьте лук полукольцами, помидоры дольками.
Place the tortillas in a baking dish with high sides. So that the edges of the cake are bent, forming a basket. If you have a large baking sheet, place several tacos on it at once. Place minced meat on the bottom of the flatbread and grate cheese on top. Place in a preheated oven for 10 minutes.
Выложите лепешки в форму для запекания с высокими бортиками. Так, чтобы края лепешки загибались, образовывая корзинку. Если у вас большой противень, то выложите на него сразу несколько тако. На дно лепешки выложите фарш, сверху натрите сыр. Поставьте в не разогретую духовку на 10 минут.
4 minutes before readiness, place tomatoes, herbs and chili pepper slices on the cheese. Cover with cheese. Serve warm. Bon appetit!
За 4 минуты до готовности на сыр выложите помидоры, зелень и дольки перца чили. Засыпьте сыром. Подайте в теплом виде. Приятного аппетита!
Before serving, top the baked taco with your favorite sauce.
Перед подачей полейте на запеченный тако сверху любимым соусом.