Recipes / Ground turkey tacos Тако с фаршем из индейки
Taco is a dish that came to us from Mexico. Standard taco filling: beans, corn, chicken, cheese. Today, we invite you to cook turkey tacos. Turkey meat is rich in B vitamins, contains a large amount of phospholipids, which are involved in the construction of membranes of all cells of the body, and there is also a lot of phosphorus, selenium, copper, and potassium in the meat. Turkey is high in amino acids such as tryptophan and threonine.
Тако — блюдо мексиканского происхождения. Классическая начинка для тако включает фасоль, кукурузу, курицу и сыр. Сегодня же предлагаем приготовить тако с индейкой. Мясо индейки богато витаминами группы B, содержит значительное количество фосфолипидов, которые участвуют в построении мембран всех клеток организма; помимо этого, в индейке много фосфора, селена, меди и калия. В мясе присутствуют аминокислоты, такие как триптофан и треонин.
Steps / Шаги:
Thaw the minced meat, wash the vegetables, open and drain the excess liquid from the corn.
Разморозьте фарш, помойте овощи, откройте и слейте лишнюю жидкость из кукурузы.
Finely chop the tomatoes, onions, cucumber and red lettuce
Мелко нарежьте помидоры, репчатый лук, огурец и красный салатный лук
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil, fry the onion until golden brown, then add the minced meat and fry until tender for 7 minutes. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла, обжарьте лук до золотистого цвета, после добавьте фарш и обжарьте до готовности 7 минут. Посолите и поперчите по вкусу.
Add some of the tomato and corn to the minced meat. Simmer together for a couple more minutes until excess liquid evaporates.
Добавьте в фарш часть помидор и кукурузу. Тушите вместе еще пару минут, до испарения лишней жидкости.
Reheat tacos in oven for 4 minutes. Assemble the tacos. Place lettuce leaves on one half, minced meat and remaining vegetables (tomatoes, cucumbers, and onions) on top. Cover with the other half of the tortilla.
Разогрейте тако в духовке 4 минуты. Соберите тако. На одну половину выложите листья салата, сверху фарш и остатки овощей (помидоры и огурцом, и луком). Накройте второй половиной лепешки.
Serve the tacos warm. Bon appetit!
Подайте тако в теплом виде. Приятного аппетита!
Brush the tacos with sweet chili or Tabasco sauce. The sauce will add a spicy kick to the dish.
Смажьте тако соусом «сладкий чили» или табаско. Соус придаст блюду пикантную остроту.