Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt. Wash the bell pepper.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли. Болгарский перец помойте.
Mix rice with sesame seeds and add salt to taste.
Смешайте рис с кунжутом и посолите по вкусу.
Prepare the filling. To do this, cut out the stalk of the pepper and remove the seeds, then chop it finely and fry it in a frying pan with vegetable oil. Form the rice into balls, then into flat cakes, and place the filling in the middle. Cover it with the second tortilla and form the onigiri into a circle. Decorate the onigiri with a sheet of nori.
Подготовьте начинку. Для этого вырежьте у перца плодоножку и уберите семечки, затем мелко его нарежьте и обжарьте на сковороде с растительным маслом. Сформируйте из риса шарики, потом – лепешки, в середину которых выложите начинку. Накройте ее второй лепешкой и сформируйте онигири в форме круга. Украсьте онигири листом нори.
Serve onigiri with warm peppers on serving plates. Also add green onions, soy sauce and ginger to the dish.
Подавайте онигири с теплым перцем на порционных тарелках. К блюду также подайте зеленый лук, соевый соус и имбирь.