Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt, peel the onions, carrots and ginger root.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли, репчатый лук, морковь и корень имбиря очистите.
Finely chop the nori sheets and mix them with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте листы нори и смешайте их с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the filling. To do this, finely chop the onions, carrots and ginger root on a fine grater. Fry them in a frying pan with vegetable oil. Then form the rice into balls, then into flat cakes, and place the filling in the middle. Cover it with the second tortilla and form the onigiri into a circle.
Подготовьте начинку. Для этого мелко нарежьте репчатый лук, морковь и корень имбиря натрите на мелкой терке. Обжарьте их на сковороде с растительным маслом. Затем сформируйте из риса шарики, потом – лепешки, в середину которых выложите начинку. Накройте ее второй лепешкой и сформируйте онигири в форме круга.
Serve onigiri with vegetables in portioned bowls, garnished with green onions and hot sauce to taste. Also serve soy sauce and chopsticks with the dish.
Подавайте онигири с овощами в порционных тарелках, украсив зеленым луком и острым соусом по вкусу. Также с блюдом подайте соевый соус и палочки.