Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt, and peel the onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли, а репчатый лук очистите.
Finely chop two sheets of nori and mix them with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте два листа нори и смешайте их с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the filling. To do this, finely chop the onion and fry it in a frying pan with vegetable oil. Then form the rice into balls, then into flat cakes, and place the filling in the middle. Cover it with the second flatbread and form the onigiri into a triangle shape. Decorate the onigiri with a sheet of nori.
Подготовьте начинку. Для этого мелко нарежьте репчатый лук и обжарьте его на сковороде с растительным маслом. Затем сформируйте из риса шарики, потом – лепешки, в середину которых выложите начинку. Накройте ее второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника. Украсьте онигири листом нори.
Serve onigiri with fried onions in serving bowls, garnished with lettuce leaves. Also serve soy sauce with the dish.
Подавайте онигири с жареным луком в порционных тарелках, украсив салатными листьями. Также с блюдом подайте соевый соус.