Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt, mash the cod liver to a puree, wash the cilantro and basil and chop finely.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли, печень трески разомните до состояния пюре, кинзу и базилик помойте и мелко нарежьте.
Finely chop two sheets of nori and mix them with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте два листа нори и смешайте их с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the filling. To do this, mix finely chopped basil and cilantro with cod liver. Then form the rice into balls, then into flat cakes, and place the filling in the middle. Cover it with the second flatbread and form the onigiri into a triangle shape. Decorate the onigiri with a sheet of nori.
Подготовьте начинку. Для этого смешайте мелко нарезанный базилик и кинзу с печенью трески. Затем сформируйте из риса шарики, потом – лепешки, в середину которых выложите начинку. Накройте ее второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника. Украсьте онигири листом нори.
Serve onigiri with cod liver, basil and cilantro in individual bowls. Serve the dish with soy sauce and ginger to taste.
Подавайте онигири с печенью трески, базиликом и кинзой в порционных тарелках. К блюду подайте соевый соус и имбирь по вкусу.