Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt, mash the cod liver to a puree, peel the onions.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли, печень трески разомните до состояния пюре, репчатый лук очистите.
Finely chop two sheets of nori and mix them with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте два листа нори и смешайте их с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the filling. To do this, finely chop the onion and mix it with cod liver. Then form the rice into balls, then into flat cakes, in the middle of which place the filling of cod liver and onions. Cover the filling with the second tortilla and form the onigiri into a triangle shape. Decorate one side of the onigiri with a sheet of nori.
Подготовьте начинку. Для этого мелко нарежьте репчатый лук и смешайте его с печенью трески. Затем сформируйте из риса шарики, потом – лепешки, в середину которых выложите начинку из печени трески и лука. Накройте начинку второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника. Одну сторону онигири украсьте листом нори.
Serve onigiri in portioned bowls on top of green onions. You can also serve soy sauce along with the dish.
Подавайте онигири в порционных тарелках на «шапке» из зеленого лука. Также вместе с блюдом можно подать соевый соус.