Preheat the oven to 180°C and melt the butter.
Разогрейте духовку до 180°C и растопите сливочное масло.
Prepare the dough: mix warm milk (35-37°C) with yeast, 1 tbsp. l. sugar and 4 tbsp. l. flour. Leave in a warm place for 30 minutes.
Приготовьте тесто: теплое молоко (35-37°C) смешайте с дрожжами, 1 ст. л. сахара и 4 ст. л. муки. Оставьте в теплом месте на 30 минут.
Add melted butter, salt and 100 g of sugar to the dough. Gradually add sifted flour and mix. Leave the dough for 1 hour in a warm place.
Добавьте к опаре растопленное сливочное масло, соль и 100 г сахара. Постепенно добавьте просеянную муку и перемешайте. Оставьте тесто на 1 час в теплом месте.
Prepare the filling: combine cottage cheese, curd cheese, eggs, remaining sugar, vanilla sugar and mix well.
Приготовьте начинку: соедините творог, творожный сыр, яйца, оставшийся сахар, ванильный сахар и хорошенько перемешайте.
Separate a third of the dough and set aside.
Отделите треть теста и оставьте в стороне.
Grease the pan with butter and distribute the dough and filling evenly. Take a third of the dough, shape it into a pie pattern of your choice, and place it on top of the filling. Place the pan in the preheated oven for 35 minutes.
Смажьте форму сливочным маслом и равномерно распределите тесто и начинку. Возьмите треть теста, сделайте из него узор для пирога по своему вкусу и выложите поверх начинки. Отправьте форму в разогретую духовку на 35 минут.