Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt, mash the cod liver to a puree.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли, печень трески разомните до состояния пюре.
Finely chop the nori sheets and mix them with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте листы нори и смешайте их с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Form the rice into balls and then into flat cakes, with the cod liver filling in the middle. Cover the filling with the second tortilla and form the onigiri into a triangle shape. Sprinkle one side of the onigiri with finely chopped dill.
Сформируйте из риса шарики, а затем лепешки, в середину которых выложите начинку из печени трески. Накройте начинку второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника. Одну сторону онигири посыпьте мелко нарезанным укропом.
Serve the cod liver stuffed onigiri in serving bowls along with soy sauce and chopsticks.
Подавайте онигири с начинкой из печени трески в порционных тарелках вместе с соевым соусом и палочками.