Place all ingredients on the table for easy preparation. Boil the rice in advance without salt. Wash the avocado under running water.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Рис заранее отварите без соли. Авокадо помойте под проточной водой.
Finely chop one sheet of nori and mix it with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте один лист нори и смешайте его с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the avocado. To do this, peel the peel, cut the fruit lengthwise and break it in half. Then remove the pit using a knife or spoon and scoop out the pulp. Mash it with a fork until pureed. Mix avocado with garlic, passed through a press. Form the rice into balls and then into flatbreads with the avocado and garlic filling in the middle. Cover the filling with the second tortilla and form the onigiri into a triangle shape, wrapping them with the remaining nori sheet.
Подготовьте авокадо. Для этого очистите кожуру, разрежьте плод вдоль и разломайте его пополам. Затем выньте косточку с помощью ножа или ложки и извлеките мякоть. Разомните ее вилкой до состояния пюре. Смешайте авокадо с чесноком, пропущенным через пресс. Сформируйте из риса шарики, а затем лепешки, в середину которых выложите начинку из авокадо с чесноком. Накройте начинку второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника, обернув их оставшимся листом нори.
Serve onigiri with avocado and garlic on the table along with soy sauce, wasabi, ginger and chopsticks.
Подавайте онигири с авокадо и чесноком на стол вместе с соевым соусом, васаби, имбирем и палочками.