Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the avocado under running water. Boil the rice in advance without salt.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Авокадо помойте под проточной водой. Рис заранее отварите без соли.
Finely chop one sheet of nori and mix it with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте один лист нори и смешайте его с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Prepare the avocado. To do this, peel the peel, cut the fruit lengthwise and break it in half. Then remove the pit using a knife or spoon and scoop out the pulp. Mash it with a fork until pureed. Form the rice into balls and then into flatbreads with the avocado filling in the middle. Cover the filling with the second tortilla and form the onigiri into a triangle shape, wrapping them with the remaining nori sheet.
Подготовьте авокадо. Для этого очистите кожуру, разрежьте плод вдоль и разломайте его пополам. Затем выньте косточку с помощью ножа или ложки и извлеките мякоть. Разомните ее вилкой до состояния пюре. Сформируйте из риса шарики, а затем лепешки, в середину которых выложите начинку из авокадо. Накройте начинку второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника, обернув их оставшимся листом нори.
Serve the avocado onigiri with soy sauce and chopsticks.
Подавайте онигири с авокадо на стол вместе с соевым соусом и палочками.