Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash the avocado and cucumber under running water. Boil the rice in advance without salt.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Авокадо и огурец помойте под проточной водой. Рис заранее отварите без соли.
Finely chop one sheet of nori and mix it with rice and sesame seeds. Add salt to taste.
Мелко нарежьте один лист нори и смешайте его с рисом и кунжутом. Посолите по вкусу.
Grate the cucumber on a fine grater. Form the rice into balls and then into flat cakes with the cucumber filling in the middle. Cover the filling with the second tortilla and form the onigiri into a triangle shape.
Огурец натрите на мелкой терке. Сформируйте из риса шарики, а затем лепешки, в середину которых выложите начинку из огурца. Накройте начинку второй лепешкой и сформируйте онигири в форме треугольника.
Prepare the avocado. To do this, peel the peel, cut the fruit lengthwise and break it in half. Then remove the pit using a knife or spoon and scoop out the pulp. Cut the avocado into slices. Serve PP onigiri in portioned bowls with avocado slices, seaweed and soy sauce.
Подготовьте авокадо. Для этого очистите кожуру, разрежьте плод вдоль и разломайте его пополам. Затем выньте косточку с помощью ножа или ложки и извлеките мякоть. Нарежьте авокадо дольками. Подавайте ПП онигири в порционных тарелках с ломтиками авокадо, морской капустой и соевым соусом.