Prepare the required amount of ingredients. Wash the cucumber and onion. Cover the rice with water and let stand for 15 minutes. Then rinse until the water runs clear.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов. Огурец и лук помойте. Рис залейте водой и дайте постоять 15 минут. Затем промойте до прозрачной воды.
Measure out the required amount of soy sauce and combine it with vinegar.
Отмерьте необходимое количество соевого соус и соедините его с уксусом.
Pour water and add rice. Put it on fire. As soon as it boils, reduce the heat, cover with a lid and simmer until tender. Wrap the rice and let it sit for 15-20 minutes. Then add soy sauce and vinegar to the rice.
Налейте воды и добавьте риса. Поставьте на огонь. Как только закипит, убавьте огонь, прикройте крышкой и варите на медленном огне до готовности. Укутайте рис и дайте постоять 15-20 минут. Затем добавьте в рис соевый соус с уксусом.
Cut the smoked pink salmon into cubes, removing the bones. Cut the cucumber into small cubes. Onion finely. Then take a small portion of rice, put pink salmon, a slice of cucumber and a little chopped onion in the middle and cover with the other half of the rice. Form triangles by compacting them well.
Копченую горбушу порежьте кубиками, удалив кости. Огурец порежьте на небольшие брусочки. Лук мелко. Затем возьмите небольшую порцию рис, положите, в серединку горбушу, брусочек огурца и немного порезанного лука и закройте другой половиной риса. Сформируйте треугольники, хорошо утрамбовав их.
Sprinkle the formed triangles around the perimeter with sesame seeds and compact them. Decorate with strips of nori.
Сформированные треугольники по периметру плотненько присыпьте кунжутом и утрамбуйте. Украсьте полосками нори.