Prepare the required amount of ingredients. Wash the cucumber and mint. Cover the rice with water and let stand for 15 minutes. Then rinse until the water runs clear.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов. Огурец и мяту помойте. Рис залейте водой и дайте постоять 15 минут. Затем промывайте до тех пор, пока вода не будет прозрачной.
Measure out the required amount of soy sauce and combine it with vinegar.
Отмерьте необходимое количество соевого соуса и соедините его с уксусом.
Boil rice in a ratio of ½. Put it on fire. As soon as it boils, reduce the heat, cover with a lid and simmer until tender. Then add soy sauce and vinegar to the rice.
Отварите рис в соотношении ½. Поставьте на огонь. Как только закипит, убавьте огонь, прикройте крышкой и варите на медленном огне до готовности. Затем добавьте в рис соевый соус с уксусом.
Finely chop the cucumber. Dry the mint and divide into leaves. Wet your hands with water and take a small portion of rice. Place a chopped cucumber and a mint leaf in the middle. Cover with the other half of the rice. Press well and form triangles. Repeat this several times.
Огурец мелко порежьте. Мяту обсушите, разделите на листики. Смочите руки водой и возьмите небольшую порцию риса. Положите в серединку порезанный огурец и листик мяты. Закройте другой половиной риса. Хорошо утрамбуйте и сформируйте треугольнички. Так повторите несколько раз.
Take a sheet of nori and cut it into thin long strips and wrap each triangle in a strip.
Возьмите лист нори и нарежьте его на тонкие длинные полоски и оберните каждый треугольник в полоску.