Prepare the required amount of ingredients. In the dish you can use both store-bought and homemade cucumbers. Remove the cucumbers from the brine and dry on a paper towel. Rinse the rice until the water runs clear.
Подготовьте необходимое количество ингредиентов. В блюде вы можете использовать как огурцы из магазина, так и домашнего приготовления. Огурцы достаньте из рассола и обсушите на бумажном полотенце. Рис промывайте до тех пор, пока вода не будет прозрачной.
Measure out the required amount of soy sauce and vinegar. Connect them
Отмерьте необходимое количество соевого соуса и уксуса. Соедините их
Pour water over the rice and put on fire. As soon as it boils, reduce the heat without covering the lid and simmer until tender. Then remove the cover and let stand for 20 minutes. Combine rice and soy sauce.
Залейте рис водой и поставьте на огонь. Как только закипит, убавьте огонь, не закрывая крышкой и варите на медленном огне до готовности. Затем снимите укройте и дайте постоять 20 минут. Соедините рис и соевый соус.
Finely chop the cucumbers. Wet your hands with water and take a small portion of rice, place a chopped cucumber in the middle. Cover with the other half of the rice. Press well and form triangles. Make onigiri using all the rice.
Огурцы мелко порежьте. Смочите руки водой и возьмите небольшую порцию риса, в серединку положите порезанный огурец. Закройте другой половиной риса. Хорошо утрамбуйте и сформируйте треугольнички. Приготовьте онигири из всего риса.
Take a sheet of nori and cut it into thin strips. Sprinkle triangles on top.
Возьмите лист нори и нарежьте его на тонкие полоски. Присыпьте сверху треугольники.