Warm up the water. Preheat oven to 220°C. Grate the parmesan on a fine grater and the mozzarella on a coarse grater. Cut the sausages into rings.
Подогрейте воду. Разогрейте духовку до 220°C. На мелкой терке натрите пармезан, на крупной — моцареллу. Нарежьте кольцами колбаски.
Prepare the filling: lightly fry the tomato paste with peeled garlic cloves in a dry frying pan. This will make the paste less sour. After frying, remove the garlic from the paste.
Приготовьте начинку: слегка обжарьте томатную пасту с очищенными зубчиками чеснока на сухой сковороде. Это сделает пасту менее кислой. После обжарки удалите из пасты чеснок.
Roll out the dough into a disk with a diameter of 25-30 cm, place on a baking sheet, brush with prepared tomato paste, lay out the sausages and sprinkle with olive oil if desired. Distribute the grated cheeses evenly and place in the oven preheated to 220°C for 15 minutes.
Раскатайте тесто в диск диаметром 25-30 см, выложите на противень, смажьте подготовленной томатной пастой, выложите колбаски и сбрызните по желанию оливковым маслом. Равномерно распределите тертые сыры и отправьте в духовку, разогретую до 220°C, на 15 минут.
Cut the finished pizza into portions and serve.
Готовую пиццу нарежьте на порции и подавайте.