Thaw the bird and rinse. Wash the vegetables, peel the onions and garlic. Open the beans and drain off any excess liquid.
Разморозьте птицу и промойте. Помойте овощи, очистите лук и чеснок от шелухи. Откройте фасоль и слейте лишнюю жидкость.
Cut the fillet into cubes.
Нарежьте филе кубиками.
Cut the onion into half rings. Chop the garlic.
Нарежьте лук полукольцами. Порежьте чеснок.
Cut the avocado down the pit. Roll the fruit in your hands to separate one half from the other. Use a spoon to separate the pulp from the skin. Cut the avocado into cubes.
Разрежьте авокадо по косточке. Прокрутите плод в руках, чтобы отделить одну половину от другой. Ложкой отделите мякоть от кожицы. Нарежьте авокадо кубиками.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry onion, chicken fillet and garlic. Salt and pepper to taste. Grate the cheese.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Обжарьте лук, куриное филе и чеснок. Посолите и поперчите по вкусу. Натрите сыр.
Reheat tacos in oven for 4 minutes. Place lettuce, chicken with onions, avocado and tomatoes on one half of the tortilla and sprinkle with grated cheese, cover with the other half of the tortilla.
Разогрейте тако в духовке 4 минуты. На одну половину лепешки выложите салат, курицу с луком, авокадо и помидоры и посыпьте тертым сыром, накройте второй половиной лепешки.
Serve warm and with sauce.
Подайте в теплом виде и с соусом.