Thaw the finished minced meat, or grind the meat. Wash the vegetables, peel the onions.
Разморозьте готовый фарш, или прокрутите мясо. Помойте овощи, очистите лук от шелухи.
Finely chop the onion.
Мелко нарежьте лук.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry half the chopped onion with the minced meat until cooked (excess liquid has evaporated). Open the beans and drain off any excess liquid. Add 2-3 tablespoons of beans to the minced meat, simmer together for 3-4 minutes. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Обжарьте половину нарезанного лука с фаршем до готовности (выпаривания лишней жидкости). Откройте фасоль и слейте лишнюю жидкость. Добавьте 2-3 столовые ложки фасоли к фаршу, тушите вместе 3-4 минуты. Посолите и поперчите по вкусу.
Reheat tacos in oven for 4 minutes. Cut the lettuce and tomatoes into cubes. Fold the taco into a boat. Inside, place the salad, minced meat with beans, tomatoes and the remains of the onion, one by one. Serve warm.
Разогрейте тако в духовке 4 минуты. Нарежьте салат и помидоры кубиками. Сложите тако лодочкой. Внутрь по очереди положите салат, фарш с фасолью, помидоры и остатки луковицы. Подайте теплыми.
Add tomato paste or a little soy sauce to the minced meat. The meat filling will become more juicy. Serve tacos with sauce.
Добавьте в фарш томатную пасту или немного соевого соуса. Мясная начинка станет более сочной. Подайте тако с соусом.