Thaw and wash the shrimp. Wash vegetables and fruits.
Разморозьте и промойте креветки. Помойте овощи и фрукты.
Separate the mango from the seed and cut the pulp into cubes. Cut the avocado along the pit, twist to separate one half from the other, and use a spoon to separate the flesh from the skin. Cut the avocado pulp into cubes.
Отделите плод манго от косточки, нарежьте мякоть кубиками. Разрежьте авокадо по косточке, прокрутите чтобы отделить одну половину от другой, ложкой отделите мякоть от кожицы. Нарежьте мякоть авокадо кубиками.
Peel the shrimp from the shell, place them in a deep plate and mix with garlic (first pass it through a press), salt, pepper, lime zest and vegetable oil.
Очистите креветки от панциря, переложите их в глубокую тарелку и перемешайте с чесноком( предварительно пропустите его через пресс), соль, перец, цедру лайма и растительное масло.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry the shrimp on both sides until golden brown.
Разогрейте сковородку с небольшим количеством растительного масла. Обжарьте креветки с двух сторон до золотистого цвета.
Warm the taco tortillas in the oven for 4-5 minutes. Grease one half with mayonnaise, alternately add lettuce, mango, avocado and shrimp. Garnish with cilantro and cover with the other half of the tortilla. Serve with fresh mango or avocado.
Разогрейте лепешки для тако в духовке 4-5 минут. Одну половину смажьте майонезом, поочередно выложите салат, манго, авокадо и креветки. Украсьте кинзой и накройте второй половиной лепешки. Подайте со свежим манго или авокадо.
Serve the tacos warm with the sauce.
Подайте тако в теплом виде с соусом.