Thaw and wash the shrimp. Wash vegetables and fruits, peel onions.
Разморозьте и промойте креветки. Помойте овощи и фрукты, очистите лук от шелухи.
Finely chop the onion. Cut the avocado along the pit, twist to separate one half from the other, and use a spoon to separate the flesh from the skin. Cut the avocado pulp into cubes.
Мелко нарежьте лук. Разрежьте авокадо по косточке, прокрутите чтобы отделить одну половину от другой, ложкой отделите мякоть от кожицы. Нарежьте мякоть авокадо кубиками.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Finely chop the garlic and fry with the onion until golden brown for 2-3 minutes. Then add shrimp and fry on both sides for 4-5 minutes. Salt and pepper to taste. To make the dish spicier, add ground chili pepper.
Разогрейте сковородку с небольшим количеством растительного масла. Мелко нарубите чеснок и обжарьте с луком до золотистого цвета 2-3 минуты. После добавьте креветки и обжарьте с двух сторон 4-5 минут. Посолите и поперчите по вкусу. Чтобы сделать блюдо острее добавьте молотый перец чили.
Warm the taco tortillas in the oven for 4-5 minutes. Place shrimp, chopped cilantro and avocado cubes on one half. Cover with the other half of the tortilla. Serve with a wedge of lime.
Разогрейте лепешки для тако в духовке 4-5 минут. На одну половину выложите креветки, нарезанную кинзу и кубики авокадо. Накройте второй половинкой лепешки. Подайте с долькой лайма.
Serve the tacos warm with the sauce.
Подайте тако в теплом виде с соусом.