Wash fruits and vegetables. Peel the onions and garlic. Open the can of beans and drain the liquid.
Помойте фрукты и овощи. Очистите лук и чеснок от шелухи. Откройте банку с фасолью и слейте жидкость.
Cut the onion into half rings. Finely chop the garlic.
Нарежьте лук полукольцами. Чеснок мелко нарубите.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry the garlic and onion for 2-3 minutes. Add beans and cook for another 4 minutes. Salt and pepper to taste. Add your favorite spices (paprika, thyme).
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Обжарьте чеснок и лук 2-3 минуты. Добавьте фасоль и готовьте еще 4 минуты. Посолите и поперчите по вкусу. Добавьте любимые специи( паприку, тимьян).
Cut the avocado in half at the pit. Divide into 2 parts. Use a tablespoon to separate the pulp from the skin. Cut the avocado into cubes.
Разрежьте авокадо пополам по косточке. Разделите на 2 части. Столовой ложкой отделите мякоть от кожицы. Нарежьте авокадо на кубики.
Warm the tortillas in the oven. Fill them with filling. Place beans and onions and top with avocado cubes. Bon appetit!
Разогрейте лепешки в духовке. Наполните их начинкой. Выложите фасоль с луком, а сверху кубики авокадо. Приятного аппетита!
Serve tacos with sauce. Sour cream or mushroom sauce is ideal.
Подайте тако с соусом. Сметанный или грибной соус подойдет идеально.