Thaw the chicken, wash the vegetables.
Разморозьте курицу, помойте овощи.
Cut the chicken into thin pieces 5cm long. Transfer the chicken to a deep bowl, mix the fillet with spices, salt and a teaspoon of vegetable oil.
Нарежьте курицу на тонкие кусочки 5 см в длину. Переложите курицу в глубокую миску, смешайте филе со специями, солью и чайной ложкой растительного масла.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil and fry the fillet on both sides until golden brown.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла и обжарьте филе с двух сторон до золотистой корочки.
Grate the cheese on a coarse grater. Cut the bell pepper into strips. Tomatoes in circles.
Натрите сыр на крупной терке. Нарежьте болгарский перец соломкой. Помидоры кружочками.
Assemble the tacos. Place bell peppers on one half of the tortilla, top with fried chicken, tomatoes, cheese and a few slices of pickled jalapeno.
Соберите тако. На одну половину лепешки положите болгарский перец, сверху обжаренное куриное филе, помидоры, сыр и несколько долек маринованного халапеньо.
Fold the tacos in half and heat in a dry frying pan. Bon appetit!
Сложите тако пополам и разогрейте на сухой сковороде. Приятного аппетита!
Serve tacos with sauce.
Подайте тако с соусом.